Νέα-Ανακοινώσεις Περιεχόμενα Αναζήτηση Επικοινωνία Links 

Γενικά στοιχεία Αναλυτική Περιγραφή Φορείς Υλοποίησης Διαγωνισμοί-Προσκλήσεις Υποέργα Εξελληνισμού Διεθνές εκπ. λογισμικό Εκδηλώσεις Ενδιαφερόμενοι Φορείς Αρχείο του έργου

 

Home
6 υποέργα (Β΄ΚΠΣ)
8 υποέργα ( Γ΄ΚΠΣ)
8 νέα υποέργα (Γ΄ΚΠΣ)
Γλωσσάρια Όρων λογισμ.

Εκπαιδευτικό Λογισμικό που εξελληνίζεται / προσαρμόζεται στο πλαίσιο του έργου

Στο πλαίσιο του έργου ΚΙΡΚΗ, εξελληνίζονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος συνολικά 24 καταξιωμένα προϊόντα εκπαιδευτικού λογισμικού της διεθνούς αγοράς.

Τα αντίστοιχα υποέργα εξελληνισμού και προσαρμογής εκπαιδευτικού λογισμικού και αναπαραγωγής και διανομής των εξελληνισμένων προϊόντων σε 350 σχολικά εργαστήρια,  ανατέθηκαν σε φορείς ή ενώσεις φορέων στο πλαίσιο των 3 ανοιχτών διαγωνισμών που διενεργήθηκαν.

Συγκεκριμένα:

  •  6 προϊόντα διεθνούς εκπαιδευτικού λογισμικού εξελληνίστηκαν και προσαρμόστηκαν στις ανάγκες του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος στο πλαίσιο του έργου Ε24-Κίρκη (ΕΠΕΑΕΚ Β΄ΚΠΣ).

Η υλοποίησή των 6 υποέργων έχει ολοκληρωθεί και τα εξελληνισμένα προϊόντα έχουν διανεμηθεί στα σχολικά εργαστήρια. 

  •  16 προϊόντα διεθνούς εκπαιδευτικού λογισμικού εξελληνίζονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος στο πλαίσιο του έργου Κίρκη-2003 (ΕΠ ΚτΠ, Γ΄ΚΠΣ).

Από αυτά:

* 8 υποέργα τα οποία αφορούν  σε ισάριθμο αριθμό προϊόντων εκπαιδευτικού λογισμικού είναι σε εξέλιξη (κοντά στην ολοκλήρωσή τους).

* Από τα προϊόντα που προκηρύχθηκαν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Νο3, πρόκειται να ανατεθούν και να ξεκινήσουν άμεσα (Σεπτέμβρη 2002) 8 ακόμη υποέργα εξελληνισμού και προσαρμογής για ισάριθμα προϊόντα εκπαιδευτικού λογισμικού (φάση διαπραγματεύσεων με τους υποψήφιους αναδόχους των αντίστοιχων υποέργων). 

Για να δείτε αναλυτικά στοιχεία για τα προϊόντα αυτά καθώς και για την τρέχουσα κατάσταση (Ιούλιος 2002) των αντίστοιχων  υποέργων εξελληνισμού επιλέξτε κάποια κατηγορία αριστερά.


Send mail to gramkirki@cti.gr with questions or comments about this web site.
Copyright © 2002 Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών
Τελευταία Ενημέρωση: 02-Αυγ-2002