Νέα-Ανακοινώσεις Περιεχόμενα Αναζήτηση Επικοινωνία Links 

Σεμινάριο Localization Πρόσκληση σε συζήτηση... Ενημερωτική Ημερίδα

 

Home
Up

Εκδηλώσεις

Πρόσκληση σε συζήτηση για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας


 Αγαπητοί συνάδελφοι.

Με αφορφή τα όσα συζητήθηκαν στην ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα της Κίρκης, και ειδικότερα με βάση τον προβληματισμό που αναπτύχθηκε για το ζήτημα της εξασφάλισης των πνευματικών δικαιωμάτων ξένου εκπαιδευτικού λογισμικού που θα επιλεγεί για να μεταφερθεί στην ελληνική γλώσσα, οι Εκδόσεις Καστανιώτη πρότειναν στο ΙΤΥ, όσοι εκδότες και άλλες εταιρείες έχουμε εμπειρία στον τομέα της διαπραγμάτευσης και μεταφοράς ξένου λογισμικού στην ελληνική γλώσσα, να πάρουμε την πρωτοβουλία για να οργανωθεί μια ξεχωριστή συζήτηση με μόνο θέμα τα πνευματικά δικαιώματα.

Στη συζήτηση αυτή όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουμε την δυνατότητα να παρουσιάσουν τις εμπειρίες μας καθώς και την γενικότερη τρέχουσα πρακτική που επικρατεί στη διεθνή αγορά. Πιστεύουμε ότι η συζήτηση αυτή θα βοηθήσει στο να διαμορωθεί μια κοινή αντίληψη για το πως θα μπορούσε να διευθετηθεί το όλο θέμα.

Το ΙΤΥ αποδέχτηκε την πρόταση και μας πρότεινε η συνάντηση να γίνει στην Πάτρα στις 9/12/1998 στις 11:30 π.μ.. Επίσης το ΙΤΥ φροντίσε και για το χώρο διεξαγωγής της συνάντησης. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους που είπαν ότι έκλεισαν το ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο αίθουσα Β

Έτσι, στέλνω αυτό το e-mail αρχικά σε όλους όσους συμμετείχαν στην ενημερωτική ημερίδα της Κίρκης, ενώ η πρόσκληση θα μπεί και στις σελίδες της Κίρκης στο web, ώστε να μπορεί να συμμετάσχει και όποιος άλλος το επιθυμεί.

Με εκτίμηση

Για τις Εκδόσεις Καστανιώτη

Γιώργος Σορολοπίδης

kastani@otenet.gr

 

Περισσότερες πληροφορίες: vantonak@cti.gr

 


Send mail to gramkirki@cti.gr with questions or comments about this web site.
Copyright © 2002 Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών
Τελευταία Ενημέρωση: 02-Αυγ-2002