Δείτε το έντυπο υλικό των στιγμιοτύπων της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ
e42anim.gif (228871 bytes)
Αναζήτηση πληροφορίας στην τοποθεσία της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣΕπικοινωνήστε με το Κέντρο Πληροφόρησης της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ

Σύντομη περιγραφή του έργου

Στην προσπάθεια να εμφυσηθεί στους εκπαιδευτικούς μια θετική στάση για την χρήση των νέων τεχνολογιών, ενώ παράλληλα να δημιουργηθεί και ένα σύνολο ικανών χρηστών, το έργο Ε42 θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό.
Τα προτεινόμενα επιμορφωτικά προγράμματα απευθύνονται σε καθηγητές όλων των γνωστικών αντικειμένων και όχι μόνο στους καθηγητές πληροφορικής. 

kontino plano 1.jpg (249509 bytes)

Ειδικότερα, στα εξειδικευμένα προγράμματα ετήσιας μεταπτυχιακής εκπαίδευσης που πραγματοποιούνται σε σύγχρονες Μονάδες Εκπαίδευσης Επιμορφωτών στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Μακεδονίας εκπαιδεύεται ένας πυρήνας 125 επιλεγμένων εκπαιδευτικών – επιμορφωτών που είναι ικανός να επιμορφώσει και στη συνέχεια να υποστηρίξει σε καθημερινή ενδοσχολική βάση, τους 5500 περίπου καθηγητές όλων των ειδικοτήτων των σχολείων της Οδύσσειας με στόχο την άμεση ενημέρωση, ευαισθητοποίηση αλλά και την μελλοντική ενασχόλησή τους με την διδακτική χρήση των νέων τεχνολογιών.

Ακολουθεί μια σειρά ερωτήσεων και απαντήσεων που σκοπεύουν να διαφωτίσουν κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τις προοπτικές της επιμόρφωσης στα σχολεία της Οδύσσειας.

wpe1.jpg (1127 bytes)

Εκπαιδευτικό λογισμικό-Οδηγός για τους επιμορφωτές

(zip αρχείο)

 


H επιμέλεια των σελίδων έχει γίνει από το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τo Κέντρο Πληροφόρησης Οδύσσειας. Τελευταία ενημέρωση τρέχουσας σελίδας  April 02, 2002.

Designed & created by Academic Research Computer Technology Institute. For more information please contact the Odysseia Information Center. Last updated April 02, 2002