ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Ιστορία

Alexander Palace Time Machine: Καλώς ήρθατε στο ALEXANDER PALACE , την οικία του τελευταίου Τσάρου της Ρωσίας και της οικογένειάς του, που βρίσκεται στην πόλη Tsarskoe Selo έξω από την Αγία Πετρούπολη. Περιπλανηθείτε στους χώρους του παλατιού και διαβάστε τις βιογραφίες πολλών σημαντικών προσώπων της εποχής εκείνης.

Pyramids: The Inside Story: Έχετε ποτέ ονειρευτεί ότι εξερευνείτε τις πυραμίδες της Αιγύπτου; Αν ναι , τότε μπείτε εδώ, περιπλανηθείτε μέσα στους θαλάμους και στους διαδρόμους της Μεγάλης Πυραμίδας και μάθετε για τους Φαραώ για τους οποίους χτίστηκαν αυτά τα μεγαλειώδη μνημεία.

1492 Exhibit Ένα ταξίδι που περιγράφει την Αμερική πριν και μετά την ανακάλυψή της, καθώς και τον κόσμο της Μεσογείου την ίδια εποχή. Αυτή η έκθεση αναφέρει και άλλα σχετικά θέματα,όπως η ευρωπαϊκή ναυσιπλοία του 15ου αιώνα,τους μύθους και τα γεγονότα γύρω από το πρόσωπο του Κολόμβου, καθώς και ομοιότητες και διαφορές μεταξύ του ευρωπαϊκού και αμερικανικού κόσμου την εποχή της ανακάλυψης.

Ancient Near East Studies Πρόκειται για ένα πειραματικό οδηγό στα συνεχώς αυξανόμενα και ευρέως κατανεμημένα δεδομένα που αφορούν τη μελέτη και την παρουσίαση της αρχαίας Μέσης Ανατολής μέσω του Internet.

Electronic Renaissance Online Course Καλώς ήρθατε στην Electric Renaissance, ένα μάθημα που αφορά την περίοδο της Αναγέννησης και διδάσκεται μέσω του Internet.

History of China Όλη η ιστορία της Κίνας βρίσκεται εδώ.

Library of Congress Soviet Archives Εδώ θα βρείτε αρχεία της έκθεσης της Library of Congress με υλικό από το πρόσφατο ανοιγμένο Σοβιετικό αρχειοφυλάκιο. Οι εικόνες δεν περιλαμβάνουν τα πλήρη κείμενα, αλλά αποτελούν δείγματα από αυτά.

The Labyrinth Είναι ένα διεθνές πληροφοριακό δίκτυο που παρέχει ελεύθερη και οργανωμένη πρόσβαση σε ηλεκτρονικές πηγές για τον Μεσαίωνα, μέσω ενός World Wide Web εξυπηρετητή στο Georgetown University. Οι εύχρηστοι κατάλογοι και οι σύνδεσμοι υπερκειμένου του Labyrinth παρέχουν αυτόματες συνδέσεις σε βάσεις δεδομένων, υπηρεσίες και ηλεκτρονικά κείμενα σε άλλους εξυπηρετητές σε όλον τον κόσμο.

United States Holocaust Memorial Museum Το Holocaust Memorial Museum των Η.Π.Α. είναι το εθνικό ινστιτούτο για την τεκμηρίωση, μελέτη και ανάλυση της ιστορίας του Ολοκαυτώματος και αποτελεί το μνημείο της χώρας για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος.

The Viking Network Το Viking Network αφορά τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων στην Ιστορία. Στόχος του site είναι οι σελίδες του Viking Network να είναι η πρώτη στάση των ανθρώπων στα σχολεία που θέλουν να μάθουν για τους Vikings, και θα προστίθονται συνεχώς συνδέσμους προς άλλους κόμβους που αφορούν τους Vikings και σχετικούς οργανισμούς.

English Page
Επιστροφή


Επιμέλεια Σελίδας: odysseasweb@cti.gr
Hμερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: 07/05/1998