ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Υγεία - Φυσική Αγωγή

AIDS Treatment Data Network Το AIDS Treatment Data Network είναι ένας εθνικός,μη κερδοσκοπικός οργανισμός.Σκοπός του είναι να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε άνδρες,γυναίκες και παιδιά με AIDS & HIV με τη χρήση εκτετεμένων και επίκαιρων βάσεων πληροφοριών που αφορούν θεραπείες του AIDS,ερευνητικές μελέτες και σχετικές υπηρεσίες.

FitnessLink-The Health and Fitness Source Καλώς ήρθατε στο FitnessLink ,την πηγή πληροφοριών για την υγεία και την φυσική κατάσταση.Αν είστε ερασιτέχνης , επαγγελματίας ή νεοφερμένος σρο χώρο αυτό,συμβουλευτείτε το FitnessLink ,το οποίο σας παρέχει αυτά που χρειάζεστε για να αποκτήσετε φόρμα και να τη διατηρήσετε.

Healthtouch-Online for better health Healthtouch online είναι μια πηγή πληροφοριών που συγκεντρώνει πολύτιμες πληροφορίες από έγκυρους οργανισμούς υγείας. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες.

Natural Health and Longevity Εδώ θα βρείτε απαραίτητες πληροφορίες πάνω σε θέματα όπως φυσική υγεία,εναλλακτική ιατρική,συμπληρωματική ιατρική,μακροβιώτητα και μεθόδους θεραπείας από όλο τον κόσμο.

Arkansas Children's Hospital Το site του παιδικού νοσοκομείο του Arkansas με πληροφορίες για τους μικρούς ασθενείς, τους γονείς τους και τους γιατρούς τους.

Audio Health Files Αυτό το site περιέχει μια τεράστια ποικιλία από αρχεία ήχου που απαντούν στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με θέματα υγείας.

Children's Medical Center Το Κέντρο Υγείας για Παιδιά του πανεπιστημίου της Virginia είναι ένα δίκτυο περίθαλψης αφιερωμένο στην φροντίδα των παιδιών από τη γέννηση τους μέχρι και την εφηβεία.

Global Health Network Το Global Health Network είναι μια ένωση ειδικών στην ιατρική και στις τηλεπικοινωνίες. Το site αυτό, πέρα από συνδέσμους προς σχετικά θέματα, περιέχει και πληροφορίες για τη δομή και τη λειτουργία του Global Health Network .

Health Explorer Αυτό το site σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει θέματα που αφορούν την υγεία του και την υγιεινή διατροφή. Παρέχει επίσης συμβουλές για διάφορα ιατρικά θέματα της καθημερινότητας.

Health Links Αυτό το site είναι μέρος ενός project του πανεπιστημίου της Washington και εκτός από συνδέσμους για θέματα υγείας περιέχει και πληροφορίες ερευνητικού περιεχομένου.

International Food Information Council Το site του ιδρύματος "International Food Information Council" έχει σαν στόχο να παρέχει επιστημονικές πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή διατροφή. Περιλαμβάνει ενημέρωση για τα συστατικά των τροφών και για υγιεινή διατροφή.

Oncolink Cancer Resource Center Το site του Κέντρου για τον Καρκίνο στο πανεπιστήμιο της Pennsylvania περιλαμβάνει όλα τα νέα για την εξέλιξη της επιστήμης σχετικά με την καταπολέμηση της επάρατης νόσου και πλήθος on-line βιβλιογραφικών αναφορών.

Substance Abuse Prevention Center Το site του Κέντρου για την Αποφυγή της Κατάχρησης Ουσιών, όπως το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, παρέχει αποτελέσματα ερευνών, στατιστικά στοιχεία, δημοσιεύσεις και συνδέσμους στο Internet σχετικά με την κατάχρηση ουσιών.

Traumanet Ο στόχος του Κέντρου Ψυχικών Τραυμάτων του πανεπιστημίου της Louisiana είναι να παρέχει ποιοτική περίθαλψη σε ασθενείς που υποφέρουν από ψυχικά τραύματα.

U. S. Health Statistics Το site του Εθνικού Κέντρου Στατιστικών σχετικά με την Υγεία των ΗΠΑ στοχεύει στην παροχή στατιστικών στοιχείων που θα οδηγήσουν στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας.

Virtual Hospital Το Ηλεκτρονικό Νοσοκομείο είναι μια συνεχώς ενημερωμένη ψηφιακή βιβλιοθήκη ιατρικών επιστημών. Παρέχει πολύτιμη ιατρική φροντίδα σε ασθενείς και διδασκαλία σε μαθητευόμενους γιατρούς. Στις σελίδες του Ηλεκτρονικού Νοσοκομείου ο χρήστης μπορεί να βρει πληροφορίες για κάθε ιατρικό κλάδο, για κάθε σύστημα οργάνων και να αναζητήσει πληροφορίες στο βιβλίο υγείας του νοσοκομείου για διάφορα ιατρικά θέματα.

Women's Health Hot Line Home Page Ένα ηλεκτρονικό τριμηνιαίο περιοδικό που αφορά την γυναίκα και την υγεία της.

English Page
Επιστροφή


Επιμέλεια Σελίδας: odysseasweb@cti.gr
Hμερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: 07/05/1998