ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Οικολογία

EnviroLink: Ο EnviroLink είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, μία online κοινότητα που ενώνει εκατοντάδες οργανισμούς και εθελοντές από όλον τον κόσμο, με εκατομμύρια ανθρώπους σε πάνω από 130 χώρες. "Όλοι εμείς στο EnviroLink είμαστε αφιερωμένοι να σας παρέχουμε με τις πιο πλήρεις και πιο πρόσφατες περιβαντολογικές πηγές που είναι διαθέσιμες. Ευχαριστούμε που συμμετέχετε στην κοινότητά μας."

EE-Link: "Καλώς ήρθατε στο Environment-Education Link, που είναι ένας gopher και World Wide Web κόμβος για περιβαντολογική εκπαίδευση. Συνεπείς με τις βασικές αρχές της περιβαντολογικής εκπαίδευσης, ο σκοπός μας είναι να διαδίδουμε πληροφορίες και ιδέες που θα βοηθήσουν τους εκπαιδευτές να εξερευνήσουν το περιβάλλον και να διερευνήσουν τρέχοντα θέματα με τους μαθητές τους."

ENDANGERED SPECIES HOME PAGE: Αυτή η σελίδα είναι το αποτέλεσμα μιας ερευνητικής εργασίας μιας τάξης του St.Thomas Catholic School στην Ottawa, Ontario. Κάθε ένας από τους 27 μαθητές της τάξης έκανε μια έρευνα για κάποιο είδος υπό εξαφάνιση και σχεδίασαν μια σειρά από web σελίδες για να παρουσιάσουν τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν.

WWF: Ο σκοπός του World Wildlife Fund είναι να σταματήσει, και τελικά να αντιστρέψει,την αυξανόμενη υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος του πλανήτη μας, καθώς και να βοηθήσει στη δημιουργία ενός μέλλοντος όπου οι άνθρωποι θα ζουν με αρμονία με τη φύση.

Greenpeace International: Η Greenpeace είναι ένας ανεξάρτητος, εκστρατευτικός οργανισμός που χρησιμοποιεί μη-βία και δημιουργική αντιπαράθεση για να εκθέτει διεθνή περιβαντολογικά προβλήματα και πιέζει για λύσεις που είναι απαραίτητες για ένα "πράσινο" και ειρηνικό μέλλον.

Plant-It 2000: Ο Plant-It 2000 είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στο κατάλληλο φύτεμα,διατήρηση και προστασία όσων πιο πολλών ειδών δένδρων γίνεται παγκοσμίως.

Rainforest Action Network: Το Rainforest Action Network εργάζεται για την προστασία των τροπικών δασών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όσων ζουν μέσα και γύρω από αυτά τα δάση.


English Page
Επιστροφή


Επιμέλεια Σελίδας: odysseasweb@cti.gr
Hμερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: 07/05/1998