ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Βιολογία - Ανατομία - Ανθρωπολογία

Anatomy Image Browser Στο site αυτό ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μια ποικιλία από κινούμενες εικόνες που σχετίζονται με θέματα ανατομίας.

Biodiversity and Biological Collections Το site αυτό περιέχει πολλούς συνδέσμους, ταξινομημένους ανά κατηγορία, σχετικά με θέματα βιολογίας.

DNA to Dinosaurs Αυτό το site παρέχει πρόσβαση στα εκθέματα ενός ηλεκτρονικού μουσείου, του "The Field Museum". Δίνεται η δυνατότητα για ξενάγηση και ενημέρωση από τα πρώτα δείγματα ζωής μέχρι και τους δεινοσαύρους.

Entomology at Colorado State Το τμήμα Εντομολογίας του πανεπιστημίου του Colorado παρέχει πληροφορίες σχετικά με γεγονότα που αφορούν τον κλάδο, διαθέσιμες θέσεις εργασίας, πηγές στο Internet, δημοσιεύσεις και εικόνες.

Virtual Frog Dissection Kit Τα πάντα για την ανατομία του βατράχου μέσω ενός περιβάλλοντος αλληλεπίδρασης με τον χρήστη.

Welcome to the NanoWorld Το site του Κέντρου Μικροανάλυσης του πανεπιστημίου του Queensland έχει σαν στόχο την κατανόηση της δομής και της σύνθεσης όλων των υλικών σε ατομική, μοριακή, κυτταρική και μακρομοριακή αναλογία.

Anthropology Το site αυτό περιέχει μια λίστα από διευθύνσεις στο Internet, ταξινομημένες ανά κατηγορία, που σχετίζονται με ανθρωπολογικά θέματα.

English Page
Επιστροφή


Επιμέλεια Σελίδας: odysseasweb@cti.gr
Hμερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: 07/05/1998