ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

TERC Ο TERC είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός έρευνας και ανάπτυξης για την βελτίωση της μάθησης και της διδασκαλίας των επιστημών. Το site περιέχει συνδέσμους προς έργα του TERC, περιγραφές αναφορών και προϊόντων που έχει αναπτύξει ο οργανισμός, την ηλεκτρονική έκδοση ενός εξαμηνιαίου περιοδικού και πληροφορίες για απασχόληση στον οργανισμό και συμμετοχή σε σεμινάρια που διοργανώνει.

US Department of Education Το επίσημο site του Υπουργείου Παιδείας των Η.Π.Α. με θέματα τόσο διοικητικά όσο και εκπαιδευτικά, πλήθος εκπαιδευτικών συνδέσμων, δυνατότητα λεπτομερούς και θεματικής αναζήτησης στο site και σε ολόκληρο το WWW, δημοσιεύσεις, απαντήσεις σε ερωτήσεις και συνδέσμους προς 3 επιλεγμένα sites κάθε μήνα.

National Council for Educational Technology Το site του NCET περιέχει πληροφορίες για το Internet, αναλύσεις για την εκπαιδευτική τεχνολογία, λεπτομέρειες για έργα του NCET, περιγραφή εκατοντάδων CD που ανέπτυξε ο οργανισμός, πλήθος εκπαιδευτικών συνδέσμων και μια on-line έρευνα για την βελτίωση των υπηρεσιών του site.

Association for Learning Technology Το site της Ένωσης για την Εκπαιδευτική Τεχνολογία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πληροφορίες για την εγγραφή κάποιου στην ένωση, on-line έκδοση του περιοδικού της Ένωσης, εκπαιδευτικά νέα, δημοσιεύσεις και αναζήτηση στο site.

The Globewide Network Academy Ένα site με ειδήσεις, νέα, εκπαιδευτικούς συνδέσμους, δυνατότητα ενημέρωσης για περισσότερα από 10.000 εκπαιδευτικά προγράμματα, πληροφορίες για εκπαιδευτικά βιβλία και χώρο ανταλλαγής μηνυμάτων για καθηγητές.

Engines for Education Περιπλανηθήτε στις σελίδες ενός on-line βιβλίου με τίτλο Engines for Education και θέμα το πως μαθαίνουν οι άνθρωποι και το πως θα πρέπει να μορφωθούν.

English Page
Επιστροφή


Επιμέλεια Σελίδας: odysseasweb@cti.gr
Hμερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: 07/05/1998