ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Kids' World Home Page Ένα site με ελκυστικό περιβάλλον για μικρά παιδιά. Περιέχει απλά προβλήματα και ασκήσεις σχετικά με τα μαθηματικά, την ανάγνωση, τη γλώσσα, τη γη και τη ζωή, αρχεία ήχου και γραφικά για παιδιά, δυνατότητα on-line παραγγελίας λογισμικού κατάλληλο για παιδιά και δυνατότητα επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων.

ESRI Schools & Libraries Program Ένα site για την χρήση Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων σε διάφορες εκπαιδευτικές εφαρμογές. Περιλαμβάνει ακόμα δυνατότητα on-line αγοράς υλικού, λογισμικού, βιβλίων, δεδομένων, βίντεο και on-line υποστήριξη.

The Advisory Unit: Computers in Education Πρόκειται για ένα site με πληροφορίες για εκπαιδευτικό λογισμικό σχετικά με τη γεωγραφία, τα μαθηματικά, την διαχείρηση δεδομένων και άλλες εκπαιδευτικές εφαρμογές.

Cocoa (Apple Computer) Η αναλυτική παρουσίαση ενός εργαλείου για Macintosh, το οποίο επιτρέπει σε νεαρά παιδιά να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Υπάρχει δυνατότητα για να σώσει ο χρήστης το πρόγραμμα στον υπολογιστή του και να μάθει πως ακριβώς να το χρησιμοποιεί. Επίσης υπάρχουν οδηγίες προς τα παιδιά, τους γονείς τους και τους δασκάλους τους.English Page
Επιστροφή


Επιμέλεια Σελίδας: odysseasweb@cti.gr
Hμερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: 07/05/1998