ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Αθλητισμός

ESPN Sports Zone Ο κόμβος του ESPN, του μεγαλύτερου αθλητικού τηλεοπτικού σταθμού στις ΗΠΑ με πληροφορίες από όλο τον κόσμο για όλα τα αθλήματα.

Footie Zone Παρέχει ένα περιβάλλον πρόσβασης στις σελίδες των ποδοσφαιρικών ομάδων των 4 πρώτων κατηγοριών της Αγγλίας.

Formula One Art & Genius Πληροφορίες για οδηγούς και αγώνες της Φόρμουλα-1 καθώς και αναδρομή στο παρελθόν των αγώνων.

SCUBA on the Net Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους φίλους της υποβρύχιας κατάδυσης.

The Olympic Games Το επίσημο site της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, με πληροφορίες για τα μέλη της, τους Ολυμπιακούς αγώνες και το Ολυμπιακό κίνημα

NBA.com: The Official Site Of The National basketball Association Το επίσημο site του NBA, με λεπτομέρεις για κάθε ομάδα, κάθε παίκτη και κάθε προπονητή, στατιστικά, πολλα αρχεία video και ήχου και πολλά άλλα.

SPORTLINE Μια ελληνική αθλητική εφημερίδα στο World Wide Web με συνεχή ενημέρωση για όλα τα αθλήματα από όλο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων διαθέτει αρχείο ειδήσεων, χώρο ανταλλαγής μηνυμάτων, δυνατότητα αναζήτησης άρθρων και ζωντανή μετάδοση σημαντικών αθλητικών γεγονότων.

Olympics-Athens 2004 Το επίσημο site της ελληνικής υποψηφιότητας για την διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Περιλαμβάνει περιγραφή της επιθυμίας, της δυνατότητας και της πρότασης της ελληνικής υποψηφιότητας για την ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων του 2004. Υπάρχουν ακόμα ειδήσεις και άφθονο οπτικοακουστικό υλικό.

English Page
Επιστροφή


Επιμέλεια Σελίδας: odysseasweb@cti.gr
Hμερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: 07/05/1998