ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Μουσική

WWW Music Database: Βάση με πληροφορίες για τους αγαπημένους τραγουδιστές και τα αγαπημένα σας μουσικά συγκροτήματα.

AMG Online Music Magazine: Μουσικό περιοδικό με άρθρα για όλα τα μουσικά ακούσματα, παρουσιάσεις και κριτικές δίσκων, μουσικά νέα.

The Ult1mate Band List: Συλλογή υπερσυνδέσμων σε Web-site με πληροφορίες για διάφορους μουσικούς καλλιτέχνες, μουσικά περιοδικά, μουσικά νέα, κατάλογοι επιτυχιών, πληροφορίες για συναυλίες και club.

Billboard Online: Το γνωστό αγγλικό περιοδικό με έγκυρους καταλόγους επιτυχιών, μουσικά νέα και άρθρα.

MTV: Η παρουσία στο Internet του γνωστού Αμερικάνικου μουσικού τηλεοπτικού καναλιού. Περιέχει μουσικά νέα, κατάλογους επιτυχιών, πληροφορίες και πρόγραμμα για τις διάφορες εκπομπές του, κ.ά.

Rock Around The World: Γνωστή εφημερίδα και ραδιοφωνική εκπομπή της Αμερικής που παρακολουθεί ό,τι έχει σχέση με τη ροκ μουσική από την δεκαετία του '70. Μουσικά νέα, ιστορικές αναδρομές, φωτογραφίες, παλιά τεύχη της εφημερίδας και κατάλογοι επιτυχιών από διάφορες χώρες.

Jeronimo Groovy: Ο γνωστός Ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός, τώρα και στο Internet. Μουσικά νέα, charts, αρχεία ήχου με τα αγαπημένα τραγούδια σας, συζητήσεις (chat), κ.ά.

Addicted to Noise: Το πρώτο ροκ περιοδικό που "κυκλοφόρησε" online στο Internet. Άρθρα κάθε μήνα από τους καλύτερους ροκ-ειδικούς δημοσιογράφους, παρουσιάσεις και κριτικές δίσκων, καθημερινά μουσικά νέα από όλο τον κόσμο, αρχεία ήχου, videos και τέχνη εξώφυλλων δίσκων.

Rock Music Discographies: Συλλογή υπερσυνδέσμων προς web-site με πληροφορίες για rock and roll μουσικούς και με έμφαση στη δισκογραφία τους.

Ελληνική Μουσική: Η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου σε συνεργασία με την Criterion σας παρουσιάζει το πρώτο ολοκληρωμένο εξειδικευμένο site για την ελληνική μουσική. Η πλειοψηφία των στοιχείων που θα βρείτε στο site αυτό αποτελούν μέρος του προσωπικού αρχείου της Ιφ. Γιαννοπούλου. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για δημιουργούς, δημοφιλή τραγούδια, δισκογραφικές εταιρίες, συνεντεύξεις, προτάσεις ψυχαγωγίας, μουσικά ρεπορτάζ, ερμηνευτές.

Μία σελίδα αφιερωμένη στον Παύλο Σιδηρόπουλο: Εδώ θα βρείτε βιογραφικό, φωτογραφίες, δισκογραφία, στίχους και αρχεία ήχου του γνωστού ροκ καλλιτέχνη.

International Lyrics Server: Το site αυτό από τη Σουηδία περιέχει στίχους πάνω από 50000 τραγουδιών από όλα τα ήδη μουσικής, όπως ροκ, pop, οldies, folk, κ.ά.

UWP Lyrics Archive: Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από στίχους τραγουδίων του ξένου ρεπερτορίου (για να τους δείτε σε text μορφή πατήστε στη επιλογή uncompressed)

Grendel's Lyric Archive: Συλλογή στίχων ροκ τραγουδιών.

Τhe Lyrics Page: Συλλογή στίχων τραγουδιών από το χώρο της μαύρης μουσικής: rap, hip-hop, soul, rythm & blues.

Original Hip-Hop (Rap) Lyrics Archive: Συλλογή στίχων τραγουδιών από το χώρο της rap και hip-hop μουσικής.

FH: Music Information: Εδώ θα βρείτε διάφορες μουσικές πληροφορίες, όπως το Top 70 των τραγουδιών της Αμερικής, μουσικά νέα, στίχους τραγουδιών και υπερσυνδέσμους προς άλλα σχετικά Web-site.

Charts All Over the World: Κατάλογοι επιτυχιών από όλο τον κόσμο.

The Album List: Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τη δισκογραφία διαφόρων ροκ συγκροτημάτων, τραγουδιστών/ιστριών.

English Page
Επιστροφή


Επιμέλεια Σελίδας: odysseasweb@cti.gr
Hμερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: 07/05/1998