ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Κινηματογράφος

Film.com Ιδρύθηκε το 1994 ως η ανεξάρτητη φωνή κριτικής για ταινίες στο Internet. Ο σκοπός του είναι να παρέχει μία άνευ προηγουμένου συλλογή από υλικό για ταινίες σε ένα παγκόσμιο κοινό, προσφέροντας εύρος και πλάτος και φέρνοντας σε επαφή κριτικούς, συγγραφείς και οπαδούς ταινιών από όλον τον κόσμο. Το Film.com είναι ένας εμπορικός κόμβος που δέχεται διαφημίσεις και σπόνσορες, αλλά παραμένει ανεξάρτητο από δεσμούς με κινηματογραφικές εταιρίες και στούντιο.

Internet Movie Database Η IMDb είναι η βασική πηγή αναφοράς για ταινίες και καλύπτει οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε και θέλετε να μάθετε για ταινίες. Περιέχει πολλούς συνδέσμους προς την ίδια τη βάση δεδομένων και προς εξωτερικούς κόμβους και ενημερώνεται συνεχώς. Η Internet Movie Database (IMDb) είναι ένας διεθνής οργανισμός που σκοπό έχει να παρέχει χρήσιμες και πρόσφατες πληροφορίες για ταινίες δωρεάν και on-line.

Hollywood Online Το Hollywood Online είναι ο πρώτος Web κόμβος που καλύπτει και το Hollywood και τη βιομηχανία κινηματογράφου. Προσφέρεται ένας εκτεταμένος πίνακας με περιεχόμενα για ταινίες, που έχουν μορφή αλληλεπιδραστικών πολυμέσων και παρουσιάζεται σε ένα διασκεδαστικό και αρκετά ενημερωτικό περιβάλλον. Θα μυηθείτε στα μυστικά του Hollywood, μαθαίνοντας για ταινίες και διασημότητες καθώς επισκέπτεστε τα διαθέσιμα προγράμματα του κόμβου.

 

English Page
Επιστροφή


Επιμέλεια Σελίδας: odysseasweb@cti.gr
Hμερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: 07/05/1998