Δείτε το έντυπο υλικό των στιγμιοτύπων της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ
e15anim.gif (270037 bytes)
Αναζήτηση πληροφορίας στην τοποθεσία της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣΕπικοινωνήστε με το Κέντρο Πληροφόρησης της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ

Σύντομη περιγραφή του έργου

Αντικείμενο του έργου είναι η πιλοτική εφαρμογή υπολογιστικών και δικτυακών τεχνολογιών σε 14 δημοτικά σχολεία στις περιοχές Αττικής, Λάρισας, Βόλου, Ρεθύμνου και Ηρακλείου. Τα σχολεία αυτά έχουν εξοπλιστεί με εργαστήρια υπολογιστών και έχουν συνδεθεί δικτυακά μεταξύ τους και με το Internet. Για την ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών των παραπάνω σχολείων εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα που καλύπτει τεχνικά και παιδαγωγικά θέματα. wpe1.jpg (31821 bytes)
Παράλληλα στα πλαίσια του έργου αναπτύσσεται και προσαρμόζεται εκπαιδευτικό λογισμικό, το οποίο αξιοποιείται σε ενδοσχολικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
wpe2.jpg (29829 bytes)

Με τον τρόπο αυτό το Νησί των Φαιάκων δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθεί και να συσσωρευτεί εμπειρία χρήσιμη για την ευρύτερη αξιοποίηση των υπολογιστικών και δικτυακών τεχνολογιών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το έργο έχει ολοκληρωθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την τοποθεσία του έργου.

 

 


H επιμέλεια των σελίδων έχει γίνει από το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τo Κέντρο Πληροφόρησης Οδύσσειας. Τελευταία ενημέρωση τρέχουσας σελίδας  April 02, 2002.

Designed & created by Academic Research Computer Technology Institute. For more information please contact the Odysseia Information Center. Last updated April 02, 2002